Om mig

Samtalen, med en psykolog som mig, er muligheden for at samtale i et rum uden fordomme og forventninger.

Jeg er uddannet psykolog, cand.psych fra Københavns Universitet, med hovedfag i Klinisk psykologi og Neuropsykologi. Er autoriseret af Psykolognævnet og på vej mod specialist med eksistentiel terapi i forgrunden. Jeg er desuden uddannet sang- og stemmeteknik underviser i Complete Vocal Technique.


Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening, og arbejder efter

de Etiske Principper for Nordiske Psykologer og reglerne om tavshedspligt


For at sikre kvaliteten af mit terapeutiske arbejde modtager jeg løbende supervision ved autoriserede psykologer. Jeg holder mig fagligt opdateret gennem kurser og videreuddannelse.


Min grundantagelse er at mennesker bedst selv ved hvordan deres liv skal leves, men ind i mellem opstår situationer i livet eller betingelser i omgivelserne, som i varierende grad får os til at miste kontakten med en grundlæggende evne til at føre vores eget liv.  I samtalerne anvender jeg en tilgang som favner flere terapeutiske retninger (Opmærksomhedstræning/metakognitiv forståelse-, eksistentiel- og mentaliseringsbaseretterapi). Hvis du har en oplevelse af at der hvor du står lige nu, er et sted hvor du har brug for noget du ikke umiddelbart selv kan finde frem til, kan samtalen være med til at give dig et fornyet, forandret eller genopdaget syn på din livssituation.


Jeg afholder desuden kurser i feedback, samtaleteknik, styrk din stemme, din stemme - dine valg, hvor fokus er kommunikation og hvordan mennesker forstår hinanden. At arbejde med stemmen er udgangspunkt for et konkret element vi kan forandre i vores liv, som vil have en indflydelse på andre områder ved denne forandring. Når vi mennesker mister fodfæste eller overblik over vores eget liv, kan det være en fordel at kunne gribe i noget konkret, som kan samle opmærksomheden og ligeledes give os en oplevelse af at kunne "styre" noget. Her er arbejdet med stemmen, som en del af vores grundlæggende kommunikation med verden, et konkret sted.

Spørgsmål?

Hvis du tænker på om det jeg kan tilbyde er noget for dig, er du velkommen til at skrive eller ringe til mig.

Jeg hjælper dig også gerne videre hvis vi sammen finder ud af at noget andet giver mere mening for dig.

Mail: psykolog@liseliv.dk

Telefon: 26182140